Любимият български актьор Калин Врачански гостува в Здравей, България по Нова

...
Любимият български актьор Калин Врачански гостува в Здравей, България по Нова
Коментари Харесай

Любими актьори разказват за най-новия български сериал Господин Х и морето

Любимият български артист Калин Врачански гостува в " Здравей, България " по Нова тв с една от екранните му партньорки Доротея Толева, където издадоха забавни обстоятелства към героите си, фотосите и сюжета на престъпната комедия " Господин Х и морето ". Двамата разкриха, че в сериала ще забележим и няколко доста занимателни и надарени деца, с които е било същинско предизвикателство да работят. 

" Действието се развива в морската ни столица, а сюжетът споделя историята на един обаятелен и комбинативен измамник, който обаче е и доста уединен. След огромен удар той се скрива във Варна под самоличността на учителя господин Христов, само че когато отива там, се оказва, че би трябвало да остане повече време, " разкри за героя си Калин Врачански. 

" Моята героиня - Виктория Кънчева е потисната жена, която пропагандира самостоятелност, феминизъм, само че всъщност страда от противоположното. Тя е жена, която е у дома, функционалност е на мъжа си и пробва по някакъв метод да компенсира това посредством обществени интензивности, "  разказа Доротея Толева.

Какво още описаха двамата, може да видите във видеото от " Здравей, България ".  

Най-новият български сериал “Господин Х и морето “, чието работно заглавие бе " Фалшив воин ", носи заплетени комични любовни и житейски обстановки, в центъра на които попада героят на Калин Врачански и връзките му  с четири разнообразни дами. Продукцията споделя с комизъм за дребните и огромните неистини в живота, за фалша в човешките връзки и щастието от това да свалиш маската, която носиш.

Поредицата, определяна като комедия и криминале по едно и също време, е снимана главно във Варна, където се развива огромна част от действието. Освен потвърдени имена, измежду които са Калин Врачански, Алекс Сърчаджиева, Стоян Радев, Доротея Толева, Станислава Николова, Любен Кънев и Пламен Великов, ще забележим и млади гении като Христо Пъдев, Светломир Радев и Ина Добрева. Режисьори на сериала са Станислав Тодоров - Роги, Димитър Коцев - Шошо, Дмитър Гочев, а сценаристи са Теодора Маркова, Георги Иванов, Невена Кертова, Иван Ланджев, Владислав Тинчев.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР